Konstantnim rastom prodaje tokom prethodnih godina, na osnovu želja i sugestija naših 5.000 zadovoljnih klijenta, kao dodatani vid podrške i unapređenja naše osnovne djelatnosti u 2013 godini, otvaramo i potpuno novi sada servisni centar za popravak svih vrsta motornih vozila na području opštine Derventa i šire.

U servisnom centru raspolažemo sa savremenom i tehnološki zaokruženom radionicom, opremljenom svim novim specijalnim alatima potrebnim za servisne radove, 3 dvostubne dizalice, 2 pripremna mjesta te dijagnostičkim uređajima marke Hofmann i Bosch.

Svi našim automehaničari / autoelektričari su prošli stručnu obuku za servisiranje i popravku vašeg automobila, te rade po standardizovanim i unapred definisanim  procedurama od strane proizvođača vozila.

Logistiku stručnim poslovima u servisnom centru pruža i profesionalno organizovano vlastito skladište rezervnih dijelova. Skladište je uvijek opremljeno dovoljnim količinama rezervnih dijelova predviđenih za redovne servise, pa su strankama uvijek dostupni bez dužeg čekanja. Osim toga, skladište je odlično informatički povezano u sistem mreže naših poslovnih partnera koji se bave istom djelatnošću, te su i eventualne posebne narudžbe kupaca uvijek prioritet koji obavljamo u rekordnom roku.

Ukoliko je vašem motornom ljubimcu potrebno kvalitetno vanjsko pranje vozila, detaljno dubinsko čišćenje unutrašnjosti ili voskarenje kao odlična priprema za zimske uslove radi raznih vanjskih nečistoća i ogrebotina koje se u tom vremenskom periodu pojavljuju, na raspolaganju vam je naša autopraonica, opremljena najmodernijim uređajima marke Karcher potrebnim za kvalitetan rad.

Na sve gore navedno nudimo popust za naše vjerne kupce polovnih vozila u visini od 10% na izvršeni rad i ugrađene rezervne dijelove u našem servisnom centru. Takođe za korisnike usluga koji redovno održavaju vozilo u našem servisnom centru nudimo posebne cijene i promotivne usluge tokom cijele godine.

Za kraj, dok čekate da se izvrše svi potrebni planirani servisni radovi na vaše motornom ljubimcu, možete se osvježiti u našem klimatizovanom  kafiću koji je opremljenim svim vrstama hladnih i toplih napitaka, dnevnom štampom i igraonicom za djecu.

U slučaju nepredviđenih kvarova, lakših ili težih saobraćajnih nesreća koji se mogu desiti vašem motornom ljubimcu bilo gdje na teritoriji Bosne i Hercegovine, na raspolaganju vam stoji naša vlastita šlep služba 24 časa dnevno.

 

Povjerenje i kvalitet usluga koju nudimo svakom našem klijentu, a koju prati pismena garancija  na sve ugrađene dijelove i izvršeni rad, posjedovanje najnovije servisne dijagnostike i uređaja, stručno osoblje koje se kontinuirano edukuje u nastavnim centrima svjetskih proizvođača zasigurno su najznačajniji elementi našeg čvrstog poslovnog položaja u regiji.

 

Uspješan tim
vaš tim
Braća Đukić d.o.o.

scroll up